Wat kost een personal trainer?

Kosten personal trainer

De kosten van een personal trainer lopen uiteen. Het hangt er niet alleen af van hoeveel tijd je gaat spenderen met een personal trainer maar ook bijvoorbeeld hoe lang je met iemand samenwerkt en of er mogelijkheden zijn tot small group sessies. Je traint met namelijk of 1-op-1 of in small group sessies. Small group trainingen zijn trainingen die plaatsvinden met maximaal vier personen. Om een goed beeld te kunnen geven van de te verwachten kosten kun je het beste contact opnemen met een van onze trainers of een offerte aanvragen.

Tarieven personal trainer

 

 

Toepassingen van een personal trainer

Een veelvoorkomend misverstand over personal trainers is dat ze alleen horen bij mensen die willen afslanken of spieren willen opbouwen. Niets is minder waar! Personal trainers zijn persoonlijke begeleiders die helpen bij jouw persoonlijke trainingsprogramma’s met wat voor doel dan ook. Het zou ook zomaar kunnen dat je je wilt sterken om die drukke baan aan te kunnen. Of misschien wil je mentaal lekkerder in je vel zitten en wil je dat met trainen bereiken. Je kunt onder andere voor de volgende situaties bij een personal trainer terecht:

 • Voeding: leren over essentiële voedingsstoffen en het volgen van gezonde voedingsschema’s
 • Fysiek: afvallen, spieropbouw en vitaler worden
 • Mentaal: lekkerder in je vel zitten
 • Lifestyle: hoe ga je met tijd, stress en nachtrust om

 Maak een afspraak bij De Praktijk in De Bilt

Wil jij ontdekken of een personal trainer iets voor je is en ben je benieuwd of het gaat klikken met een van de personal trainers in De Praktijk in de Bilt? Maak dan nu een afspraak om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

 

Maak hier een afspraak.

1 antwoord
 1. Rosa Hyldgaard
  Rosa Hyldgaard zegt:

  In de praktijk merken we dat mensen het trainen met een trainer zo ontzettend leuk vinden, dat ze graag een lange periode in fase 2 blijven. Samen kun je immers meer dan alleen en we hebben altijd nieuwe doelen om aan te werken. Dat maakt Persontal Trainingen ook juist zo leuk! De laatste fase is de afbouwfase. Je bouwt niet af met je trainingspatroon, maar het kan wel voorkomen dat je afbouwt met het contact met je personal trainer. Van 2 keer, naar 1 keer in de week gaat of dat je aan de slag gaat in een van onze Small Group Trainingen. Dit zijn 1 op 1, 1 op 2 of 1 op 4 groepjes en hebben weer andere voordelen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *