Masterclass Timo Hans

Bij De Praktijk vinden we het erg belangrijk dat jij je op alle mogelijke vlakken fit en vitaal voelt. Natuurlijk zijn fysiotherapie en sporten onze basis hierin, maar er zijn veel meer elementen die hieraan bij kunnen dragen.

Daarom organiseren we steeds vaker Masterclasses die voor jou van belang kunnen zijn om je fitter en vitaler te voelen. De Masterclasses gaan over verschillende thema’s zoals voeding, ademhaling en koude, slapen en bewegen tot ook over het omgaan met stress. Dit alles heeft grote invloed op je immuunsysteem.

9 november was Timo Hans bij ons te gast voor een Masterclass over voeding en het immuunsysteem.

Zijn kennis over het menselijk lichaam, voeding en training is enorm. Hij heeft ons uitgelegd wat het immuunsysteem is en hoe het darmstelsel werkt. Vanuit deze basis begrijpen we nu veel beter hoe ons lichaam werkt en hoe we ons lichaam het beste kunnen voeden. We hebben veel kennis opgedaan en tips gekregen over wat voor invloed voeding op ons lichaam heeft.
Het was erg leuk om het eens een keer niet te hebben over diëten maar vooral te leren begrijpen hoe ons lichaam reageert op voeding en wat voor super resultaten we hiermee kunnen behalen.
Niet alleen maar voeden voor een strak lijf, maar vooral voor meer energie, minder buikklachten en een betere focus.
Er was veel animo voor deze avond en er werden veel vragen gesteld, voor ons erg leuk om te zien dat er behoefte is naar kennis op dit vlak, daar krijgen wij op onze beurt weer energie van!

Heb jij vragen over dit thema of over onze Masterclasses? Volg onze Facebook en Instagram pagina en we houden je op de hoogte.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *